ELITE – VIKINGS VS. GOLD DIGGERS

04/06/2019

FØRSTE KAMP HJEMME PÅ FROGNER!

En god og lang kamp ble spilt på Frogner sist lørdag.

Vi tar imot danske Søllerød Golddiggers, som kommer fra en liten kommune rett utenfor København. Gjengen vi møter, ikledd svart og gull, har vært danske mestere to ganger.
I 2012 tok de gull i den europeiske ligaen.

Vikings møter med andre ord et svært rutinert lag denne dagen. For de oppmerksomme får man også nå en titt på klubbens flunkende nye bortedrakter i hvitt og litt rødt.

Frans touchdown Oslo Vikings
#23 Frans Ertesvåg Åsheim fanger ballen i endzone. Åsheim spiller her sin andre kamp for Oslo Vikings og i amerikansk fotball totalt.

Det er bare en treningskamp, men Søllerød spiller som om de hadde veddet penger og feirer storstilt ved enhver anledning. Seiersjubelen høres dog på begge sider av banen, ettersom det er et imponerende oppmøte av tilskuere som sitter og følger med på spillet.

Om du syntes det var en kjølig lørdag formiddag, kan jeg garantere deg at varmen steg fort innenfor gjerdene på Frogner stadion. Ikke bare titter sola sterkere frem bak de svake skyene, men det går hett for seg på det grønne kunstgresset.

Mehmet pasning
#10 Mehmet er i ferd med å sende av gårde en pasning mens Rune Nilsen gjør hva han kan for å gi quarterbacken sin albuerom

Det ender 21-42 i danskenes favør, men det er ikke før etter en lang og hard kamp. Vikings får satt en del poeng på tabellen, men vi tillater dessverre også en del scoringer. Taklingene sitter ikke helt i dag, og gutta vet hva de må fokusere på før neste kamp spilles om en måneds tid.

Vilhelm mottak

Et av kampens mest spektakulære scoringer: QB #10 Mehmet Sezer sender en lang pasning ned i end zone til backup-QB #15 Wilhelm Domaas som nå er inne som wide receiver(!). Resultatet blir en touchdown – 6 poeng for QB til QB!

Neste kamp for Vikings senior på Frogner Stadion spilles søndag den 14. April. Denne kampen spilles av Vikings andrelag, også kalt utviklingslaget, og går mot Lillestrøm Starfighters med kickoff klokken 14.00. Foreløpig er det meldt sol, 10 grader og latterlig god stemning – så finn frem bøttehatten og møt oss på Frogner!

Teampic OV VS SGD april frogner stadion amerikansk fotball american football
F.v. bak: Fridtjof “Fridge” Lorentzen, Jesper “JJ” Jørgensen, Tiwonge “Tito” Chirwa, Stian Klyve, Frans Ertesvåg Åsheim, Craig Stevens, Vidar Gjermstad, Alasdair Howe, Wilhelm Domaas, Petter Langdalen, Sergio Vizzuett, Johannes Hov Høydal, Fredrik Holmberg, Trygve Langballe, Magnus Kinne, Petter Thorp, Daniel Redai, Marlon Hylton. F.h. foran: Lorenzo Proctor, Markus Helgheim, Rune Nilsen, Martin Grung Jakobsen, Jørn J. Valaker, Peter Efe Rasmussen Osazuwa, Andre Wang Engedahl, Fredrik Schønberg-Moe, Per Gaarden, Andreas Skeie, Martin Grung Jakobsen, Mehmet Sezer, Joakim Kretzmähr, Magnus Meyer


Bildene er tatt av Oslo Vikings-vennen og fotograf Anu Tillikainen aka Hilarious Hobbit. Du kan se andre bilder hun har tatt på Flickr, Instagram og Facebook.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram