Oslo Vikings U17 vant i Kongsvinger

04/23/2017

IMG_0537Oslo Vikings (OV) hadde kamp mot Kongsvinger Fortress (Fortress) spilte en fin kamp på Skarnes i Hedmark fylke. Resultatet ble 42 – 6 til OV. Vi skal ikke legge for mye vekt på resultatet, siden det er tidlig i sesongen. Dog er det desto mer gledelig at vi fikk se et OV lag som spilte på ulike registre både i angrep og forsvar.  Dette var ulike løpe- og kastespill i angrep og nye formasjoner defensivt. Likeledes viser special teams arbeidet også fremgang. Det er befriende, og viser sterk karakterstyrke, å se et lag som tør mye og samtidig også aksepterer at det blir gjort feil uten at dette tas videre til neste spill.

Kampen viste god fremgang i forhold til spillernes individuelle ferdigheter sammenlignet med treningskampen mot samme motstander like før påske. Det må da fremheves at det var en rekke spillere som forsøkte seg på ulike posisjoner. Sett i lys av dette viser både spill og resultatet hvor god prestasjonen på Skarnes i realiteten var.

Med fortsatt hardt arbeid og gode holdninger (attitude) blant spillerne, i forhold til treningsarbeidet og sin egen utvikling, vil laget kunne nå sitt mål om å kvalifisere seg til playoff i slutten av juni og første helgen av juli. Vi fremhever ingen enkeltspillere fra kampen. Det har sammenheng med at dette er et lagspill hvor alle har sin posisjon og ansvar. OV har god grunn til å være utrolig stolte av dem alle.

Når det gjelder motstanderen så er det gøy å se at også de har hatt en fin progresjon siden treningskampen før påske. Vi er ikke tvil om at de vil få en meget god utvikling i det videre seriespill. Lykke til videre til Fortress sitt u-17 lag.

Vi takker spillere, coacher, støtteapparatet og foresatte for en fin start på årets sesong.