The Oslo Vikings are looking for new volunteers for the 2020 season!

09/01/2020

Hei Vikings familie.

Oslo Vikings nærmer oss et nytt årsmøte og valg av nytt styre. Møte vil bli avholdt 4 mars kl 19.

I denne anledning så vil vi i valgkomiteen benytte dette forum til å søke etter personer som er interessert i å hjelpe klubben.

De behøver på ingen måte å være tidligere eller eksisterende spillere, men det hjelper nok å ha et hjerte for klubben på et eller annet nivå.

Vikings har allerede et velfungerende styre, men vi kan alltid bli bedre og det er nok også sunt med nye personer og nye idéer.

Vi har også noen personer som av diverse grunner ikke stiller til gjenvalg og vi trenger nye personer til å fylle disse rollene.

Dagens styre og ressurspersoner består for det meste av personer som har vært med å “dra lasset” i mange år. Dersom vi legger resultatene til grunn, har dette vært med stor suksess.

Vi er etter hvert blitt en stor klubb, med mange medlemmer og med mange arrangementer og arbeidsoppgaver. Styrets medlemmer synes jo dette arbeidet er både gøy og givende, men belastningen på disse personene er sterkt økende og vi har behov for å få inn “friskt blod” i form av personer som ønsker å hjelpe oss videre i vår utvikling av Norges STØRSTE og BESTE fotballklubb.

Om du er en ildsjel som vil være med å “dra lasset”, så ta kontakt for en uforpliktende samtale med valg komiteen og\eller dagens styreleder for å få litt mer innblikk i hvordan klubben fungerer og hva som kan forventes av et styremedlem i Oslo Vikings.

Vi vil gjerne påpeke det er et samlet styre som står sammen for å drifte klubben i god dugnadsånd og med hjerte for klubben.

Det er også mulighet for benkeforslag på selve årsmøtet. Vi vil derimot oppfordre eventuelle kandidater til å ta kontakt med valgkomiteen i forkant av møte for en prat og eventuell avklaring i forhold til hvilken rolle man stiller seg tilgjengelig for.

Vi er utrolig stolte av alle våre lag og ikke minst den flotte jobben vi gjør for våre juniorer. Samtidig er det viktig å bemerke at vårt seniorlag er per dags dato «Norges flaggskip», og det ønsker vi å legge til rette for at de fortsatt skal være.

Vi har ambisjoner på mange nivåer og det dreier seg ikke bare å vinne kamper, men også å skape en trygg og god klubb for unge spillere med forskjellig utgangspunkt hva størrelse og atletiske evner angår.

Oslo Vikings har allerede en lang rekke veldig hyggelige eksempler på unge spillere, som nok ikke har funnet sin plass innen vanlige tradisjonelle norske idretter, som har kommet til Vikings og funnet et inkluderende, sunt og spennende miljø. Her har de følt seg velkommen og sett at det faktisk finnes en idrett hvor også de kan ha det moro, finne nye venner og til og med bli gode idretts utøvere. Uansett størrelse og evner, så er de alle velkommen i Oslo Vikings.

For fortsatt kunne opprettholde dette tilbudet og fortsette vår flotte utvikling, så trenger vi flere ressurspersoner. Flere som kan bistå i alt fra “små oppgaver”, til å ta tak i de litt større løftene. Kamp arrangement, reiser, dugnader, material forvaltere, sponsor og PR arbeid, assistent trenere, lag-ledere (behøver ikke kunne fotball av den grunn). Listen er lang og jo flere som kan være med å dra lasset, jo bedre. Dette kan være på “fast” basis eller ad hoc.

Vi har de siste årene vært utrolig heldige og fått med oss en herlig gjeng med foreldre som har bidratt på mange forskjellige måter for Oslo Vikings. Alt fra kakebaking, rigging av bane, billettluke, dugnader til styreverv og lagledere. Disse har etter hvert blitt uunnværlig for at Oslo Vikings skal klare å opprettholde det nivået på klubben som vi ønsker, både sportslig og som en trygg og inkluderende klubb.

Det er også med stor glede at vi ser et at også disse har utviklet et godt samhold både på Frogner Stadion og utenom. Vi vil absolutt oppfordre flere foreldre til å vurdere dette. Vi har et omfattende junior program allerede, men vi kan bli bedre alle nivåer men det krever tid og ressurser.

Vi håper med dette at noen av dere har tid og mulighet til å bli med å videre utvikle tilbudet til våre unge Vikinger og klubben generelt.

Har du på noe som helst nivå har tid og lyst til å ta i et tak for Oslo Vikings, så ta gjerne kontakt med en av de undertegnede for en uforpliktende samtale.

På forhånd takk.

Valgkomiteen i Oslo Vikings

Henrik Dahl

e-mail: henrikdahl1@gmail.com

Tlf: 48160634

Finn-Jarle Lund Mathisen

e-mail: mathisen@rbas.no

Tel: 916 91 491

Please follow and like us:
error
Facebook6k
Facebook
Instagram