U15: Nytt tap for Vikings

29/09/2017

Etter sesongens første tap mot Vålerenga Trolls, skulle Vikings slå kraftig tilbake mot Eidsvoll 1814.

Det klarte de ikke.

Etter at 1814 tidlig tok ledelsen, scoret Wide reciever Odin Skagmo en touchdown etter å ha tatt imot en 50 yard pass fra Quarterback Davis Saunders. Da var stillingen 8-6 til Eidsvoll. De scoret to touchdowns til, som gjorde at 1814 ledet 20-6 til pause.

Også etter pause fortsatte 1814 kjøret, og scoret tre touchdowns i den tredje perioden. I fjerde periode kom Vikings tilbake og scoret på back-to-back drives, begge scoret av Running Back Aasmund Yum. Det var Aasmunds første kamp for sesongen, og han viste at han fortsatt har hurtigheten inne med de to touchdown scoringene. Den første var en 70 yard touchdown, den andre 60 yard.

Trener Derek Mann forteller at alle spillerne viste mye fremgang fra sist oppgjør, og at det var en velspilt og bra kamp. Free Safety Marius Borch gjorde en god kamp og hadde flere gode taklinger, mens Lineback Peder Hellesylt spilte sin beste kamp for sesongen og noterte seg for flere taklinger.

Også hele den offensive linjen gjorde en god kamp, i følge Mann. De jobbet bra og ga QB Saunders mye tid til å klare å kaste og velge ut hvem han skulle kaste til. Også Linebacker Peter Cappelen hadde en god kamp, både offensivt og defensivt. Likevel holdt det ikke mot Eidsvoll, som til slutt vant 38-18.

Neste kamp for Vikings er mot det samme Eidsvoll-laget, 21.oktober.