Oslo Vikings are searching for a new club President

25/02/2019

ov helmet logo

 

Hei Vikings familie.

Oslo Vikings nærmer oss et nytt årsmøte og valg av nytt styre. Møte blir avholdt onsdag 6. mars 2019 kl 19:00. Møtested er Wang videregående skole Hansteensgate 8.

Valgkomiteen har fått på plass mange gode kandidater til de fleste styreposisjonene vi trenger. De består hovedsakelig av personer som tar gjenvalg og dermed ivaretar en viktig kontinuitet, noe vi er veldig fornøyd og glade for. 

Vi har dessverre ikke lyktes i å finne en kandidat til å ta over rollen som styreleder. Vår styreleder gjennom de siste to årene, har dessverre ikke mulighet til å fortsette grunnet endringer i jobb m.m. Han har gjort en strålende jobb og Oslo Vikings er veldig takknemlig for hans innsats for klubben.

Nå trenger vi en ny styreleder og håper det sitter en Vikings ildsjel der ute som kunne tenke seg å gjøre en innsats for klubben.

Vi har som tidligere nevnt, klart å fylle de andre plassene i styret i tillegg til at vi har en rekke ressurs personer som har sagt seg villig til å bistå klubben på mange forskjellige områder.

Rolle som styreleder dreier seg i første omgang om å organisere og følge opp at oppgaver blir utført. Når det er sagt, så er det mange oppgaver som skal utføres og tid, mulighet og engasjement vil nok være med å prege hvor stor arbeidsmengde denne rollen vil innebære. Om du er en ildsjel som vil være med å “dra lasset”, så ta kontakt for en uforpliktende samtale med valg komiteen og\eller dagens styreleder for å få litt mer innblikk i hva og hvordan klubben fungerer og hva som kan forventes av en styreleder i Oslo Vikings. Men vi vil gjerne påpeke det er et samlet styre som står sammen for å drifte klubben i god dugnadsånd og med hjerte for klubben.

Det er også mulighet for benkeforslag på selve årsmøtet. Vi vil derimot oppfordre eventuelle kandidater til å ta kontakt med valgkomiteen i forkant av møte for en prat.

Vi vil gjerne oppfordre foreldre til å vurdere denne rollen. Bidra til at Oslo Vikings fortsatt kan være ikke bare Norges BESTE fotball klubb, men også en trygg, morsom og utviklende fotball klubb for din unge lovende og mange med han\henne.

På forhånd takk.

Valgkomiteen i Oslo Vikings

Henrik Dahl
e-mail: henrikdahl1@gmail.com
Tlf: 48160634

Finn-Jarle Lund Mathinsen
e-mail: mathisen@rbas.no
Tel: 916 91 491