U15: Overlegen seier over Seahawks

15/09/2017
U15 er virkelig i form om dagen – sist lørdag slo de Åsane Seahawks hele 33-7! Her kan du lese litt om kampen og hva som skjedde i de forskjellige periodene:
Den første perioden var ikke mange minutter gammel da Mikkel Syverstuen noterte seg for kampens første touchdown. Peder Hellesylt konverterte ekstrapoenget, og Vikings ledet tidlig 7-0. I den andre perioden kastet Quarterback Davis Saunders en perfekt 25 yard ball til Wide receiver Odin Skagmo, som løp helt til Åsanes 1 yard line. Fra der fikk Running back Peter Cappelen ballen og scoret touchdown  – 13-0 til Vikings (ekstrapoenget var “no good”).
Men tror du Vikings var ferdig med det? Tenk om igjen.
På slutten av omgangen – med 12 sekunder igjen på klokka – fant Saunders Tight end Sander Kråkmo med en nydelig 55 yard touchdown pasning. Nikolaus Brock scoret ekstrapoenget og sørget for en dominerende 20-0-ledelse til Vikings til pause.
Også i den andre omgangen – og tredje og fjerde periode – fortsatte Vikings å kjøre over Seahawks. Nevnte Syverstuen løp inn en 15 yard touchdown, men ekstrapoenget feilet. På tampen av den fjerde reduserte Seahawks til 7-26 med en 15 yard touchdown og et godkjent ekstrapoeng, men Vikings ville ikke avslutte kampen med å slippe inn, og det sørget en gnistrende god Syverstuen for.
Mannen noterte seg for sin tredje touchdown i kampen da han løp inn en touchdown på 20 yards. Kråkmo scoret ekstrapoenget og fastsatte sluttresultatet til 33-7!
 vikings feiring

Men selv om dette var en offensiv fest for Vikings, er det viktig å trekke frem forsvarsspillerne i denne kampen.

Defensive linemen Geir Erik Helme og Simen Wendelborg lagde mye trøbbel for gjestene og gjorde sånn at Seahawks sine spillere flere ganger måtte ned for telling for flere harde trøkker.