U15: Sesongens første tap mot Trolls

23/09/2017

U15-laget til Oslo Vikings har startet sesongen gnistrende godt, men kom ned på jorda etter lørdagens 0-28-tap for Vålerenga Trolls.

Foran rundt 200 tilskuere på Frogner Stadion klarte ikke Vikings-spillerne å score mot et godt Trolls-lag, som ledet 20-0 til pause. I den andre omgangen scoret Trolls en touchdown og vant til slutt 28-0.

Trener Derek forteller om en tøff kamp mot et godt lag som var bra defensivt. Likevel er han fornøyd med gutta, som jobbet helt frem til siste fløyteblås.

• I forsvar var Linebacker Petter Cappelen “all over the field” og hadde flere gode taklinger. Også Defensive linemen Geir Erik Helme hadde mange gode taklinger og noterte seg også for en sack. Linebacker Mikkel Syverstuen hadde to sacks og flere gode taklinger.

Wide receiver Caper Nord Jacobsen hadde et nydelig play da han tok imot ballen ute ved kanten i den tredje perioden, slik at han satt opp laget i en god field posisjon, men dessverre klarte ikke Vikings å score på det påfølgende angrepet.

Dermed endte det 0-28 i favør Trolls, og rekorden til Vikings er nå 2-1.