U15: Sterk seier over Lillestrøm

06/09/2017

Av Even Lübeck

Oslo Vikings under 15 lag tok en sterk 7-6 seier over Lillestrøm Starfighters i sesongens første kamp lørdag. Her følger et referat av oppgjøret:

Etter en førsteperiode som endte 0-0, preget av at begge lag både spilte bra defense og at det var første kampen for sesongen, skrudde Vikings opp tempoet flere hakk i den andre perioden. Etter et bra angrep kom Vikings ned til 10 yard linen til Starfighters, og Mikkel Syverstuen noterte seg for kampens første touchdown da han løp 10 yards. Running back Peter Cappelen økte ledelsen til 7-0 etter å ha løpt inn et ekstra poeng etter touchdownen.

Dermed ledet Vikings 7-0 til pause.

en for alle

I den tredje periode noterte ingen av lagene seg for poeng. Høydepunktet i perioden var da Vikings Free Saftey Marius Borch noterte seg for en interception.

I den siste og fjerde perioden var det Lillestrøm som fikk seks poeng etter en 15 yard touchdown. Men på stillingen 7-6 tettet Vikings igjen og klarte å stoppe motstanderlaget, slik at det fortsatt sto 7-6 med få minutter igjen på kampuret. Med 12 sekunder igjen fikk Lillestrøm ballen på Vikings 40 yard linje, og holdt på å score en touchdown, men rett foran målsonen gjorde Syverstuen en kjempejobb, stjal ballen fra Lillestrøm-spilleren og sørget for en fumble som gjorde at Vikings beholdt ballen.

Det var det siste spillet av kampen, og Vikings vant med det 7-6.

Vikings møter Åsane Vikings i Bergen lørdag 9.september.