U17 – VIKINGS VS. FALCONS

Oslo Vikings U17 2019 OV
04/26/2019

Det er duket for storstilt sesongåpning av U17-serien i 2019 hjemme på Frogner denne helgen.

På søndag 28.04 går avsparket mellom Oslo Vikings og Sand Falcons klokken 14.00, og det er store forventninger til denne kampen.

De to lagene møttes senest i mars, da de hadde treningsleir sammen. Dette er såklart et spennende moment for den kommende kampen, ettersom de to lagene kjenner hverandre og det at spillerne har matchet opp mot hverandre fra før av – en type lærdom man kan komme langt med i denne idretten.

U17 camp: Oslo Vikings & Sand Falcons

Vikings er i år veldig fornøyde med sin trenerstab, hvor blant annet tidligere Trolls-spiller og offensiv coach for Trolls U17 som i år stiller som Head Coach for Vikings U17: Kasper Tveter.

Han sier følgende om kampen: “Vi gleder oss til å komme i gang, og vi håper på en jevn og god kamp med god flyt.” Videre sier han at et av spenningsmomentene i kampen blir Vikings sin evne til å drive ballen mot Sand sine eksplosive spill.

Våre spillere består i hovedsak av sisteårsspillere med mye erfaring samt yngre spillere med stort potensiale. Det store fokuset har ligget i å utvikle egne spillere og gi alle en god opplevelse. Spilletid vil naturligvis speiles i oppmøte på trening – you earn your keep!

Bildet er tatt på en intern scrimmage (treningskamp) i vår

Sand Falcons er et forholdsvis ferskt lag, i og med at klubben ble opprettet i 2017. Til tross for det har de en dyktig trenerstab og noen unge og svært lovende, eksplosive spillere. I denne kampen er det garantert at gnistene vil fyke!

På Vikings sin side av banen bør du se opp for Sander Kråkmo – a force to be reckoned with. Han stiller opp opp som linjemann både på offense og defense, og er en sterk og teknisk dyktig spiller.

Blant våre linebackere har vi Simen Wendelborg, en rask spiller med mye kunnskap om spillet som vil stoppe alt som kastes mot ham!

Ute på siden finner vi blant annet Edvin Kielland, en lynkjapp cornerback som sender wideouts, slots og eventuelle running backs til Revis Island så fort de nærmer seg.

Trenerstaben hos Vikings U17 består av, i tillegg til Tveter, Adam Lukasiewicz, Frode Bratbak, Aleksander Andric, Elias Kjelling og Aleksander Thomas. Samtlige med lang fartstid i klubben som spillere og trenere.

Vikings og Falcons samlet under en vellykket camp i Valdres

Kampen starter klokken 14:00 på Frogner Stadion den 28.04, og selv om det i skrivende stund meldes om grå skyer og fare på regn vil det være stort oppmøte for denne spennende serieåpneren i Norsk U17 serie i Amerikansk Fotball!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Instagram